Мінський процес: Росія заговорила про обмін полоненими "всіх на всіх"

Представник Росії в переговорному процесі Борис Гризлов заявив, що контактна група близька до узгодження кількості людей для обміну за принципом "всіх на всіх".

Л.Кучма і Б.Гризлов. Фото: BBC.com.Контактна група із врегулювання ситуації на Донбасі може незабаром у Мінську узгодити кількість людей для проведення обміну заручників за принципом "всіх на всіх". Про це заявив представник Росії Борис Гризлов після її засідання 5 липня, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Газета.Ru".

"Уже зараз контактна група близька до узгодження кількості людей для обміну за принципом "всіх на всіх", - зазначив він.

Гризлов додав, що повного припинення вогню на лінії зіткнення на Донбасі не відбулося, але кількість обстрілів знизилася.

Представник Росії наголосив, що уникнути пострілів вкрай складно, оскільки довжина лінії становить 430 км, а по обидва її боки розташовані озброєні люди.

Довгострокова операція: "Відбивати Крим набагато легше, ніж Донбас", - військовий експерт

понеділок, 6 травень 2024, 8:22

Україна методично знищує російську протиповітряну оборону в Криму. Військовий аналітик Петро Черник розповів charter97, наскільки це важливо й коли чекати знищення Кримського мосту, передають Патріоти України. «Крим — це велика військова база. Якби вда...

Концерт Кобзона знов збирає тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 6 травня

понеділок, 6 травень 2024, 8:09

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 06.05.24 орієнтовно склали: