Міський голова Одеси розповів, як він молиться за Україну і її воїнів в церкві Московського патріархату

Геннадій Труханов на сесії міськради "відшив" депутата від "Самопомочі" за незручне питання.

Геннадій Труханов. Фото: Думская.Міський голова Одеси заявив, що він є прихожанином православної церкви та молиться за нашу державу. Про це Геннадій Труханов повідомив під час чергової сесії міської ради, передають Патріоти України.

На зауваження депутата від "Самопомочі" Ганни Позднякової щодо відведення землі УПЦ МП для бази відпочинку в Монастирському провулку та зведенню на ній приватного будинку, міський голова відповів, що він є прихожанином цієї церкви та молиться за країну.

"Ганно Іванівно, я би попросив Вас поводитися більш коректно під час сесії міськради. Якщо Вам не подобається ця церква, то тримайте це при собі. Я є прихожанином церкви та молюся разом з іншими за нашу країну та мир на нашій богохранимій землі та її воїнство на ранкових та вечірніх молитвах. Будь ласка, не потрібно згадувати храми в сесійній залі", - наголосив Труханов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...