"Млять, и эти идиоты управляют нашей страной", - Бірюков про те, як Ляшко заплутався, вітаючи Дніпро з Днем міста і танкістів з професійним святом

Тому що послідовний.

Олег Ляшко. Фото: Укрінформ.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко двічі оконфузився з привітаннями: Дніпра з Днем міста і танкістів з професійним святом, що насмішила мережу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook позаштатного радника Президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова.

Відзначимо, що 10 вересня Ляшко привітав Дніпро з Днем міста в соцмережах, прикріпивши до посту фотографію Москви. Після того, як в мережі почали висміювати таку помилку, лідер Радикальної партії змінив фото, але скріншот первісного запису вже поширився в мережі.

11 вересня політик привітав танкістів з професійним святом, прикріпивши до запису фото українських прикордонників.

"Не успел я закончить ржать надо поздравлением Днепра с помощью фотки Москвы, как Олежка поздравил танкистов — фоткой пограничников. И что-то там еще про красоту и золотую косу, но мне хватит уже Бабы Юли на сегодня", — прокоментував такі помилки Юрій Бірюков.

У мережі висміяли такі помилки Ляшка. Деякі з користувачів просто посміялися над його компетентністю в будь-яких питаннях, інші ж припустили, що винен не політик, а людина, яка веде його сторінки в соцмережах.

Сергей Усенко: "Компетентный парень Ляшко. Во всем.)"

Сергей Иванов: "Думаешь Ляшко сам посты на ФБ пишет? Он выглядит как проект, а у проектов должен быть человек занимающийся СММ. Низкое качество СММ говорит о плохом финансировании — Ляшко жадный по ходу".

Ангелина Розова: "Ляшко можно все. Его электорат будет голосовать за него в любом случае".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...