"Мне не надо, братцы, орден, я согласен на медаль": Бойовики згодні на арешт, аби не воювати

"Ідейних" у лавах російсько-терористичних військ залишилося зовсім мало. Відстоювати квазіреспубліку не хоче майже ніхто.

Бойовики не хочуть воювати. Фото google.com

Російсько-терористичні війська так званої Луганської народної республіки згодні навіть на арешт, аби не брати участь у бойових діях на Донбасі. Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

За даними ГУР Міноборони, терористи цілеспрямовано вживають алкогольні напої на передовій зоні проведення антитерористичної операції перед прибуттям перевірки зі штабу АК ЗС РФ.

"Військовослужбовці 2 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК навмисно зловживали спиртними напоями на бойових позиціях перед прибуттям перевірки зі штабу бригади. Прогнозований арешт зазначеної групи збільшив і без того значний некомплект особового складу на передовій", - йдеться в повідомленні.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...