Московський суд на прохання екс-регіонала Олійника визнав Революцію Гідності "державним переворотом"

Якісь "унікальні відносини" між українським і російським народом "зобов'язали" московського суддю дати "правову оцінку" подіям, що сталися в сусідній суверенній державі в 2014 році і в Україні були названі Революцією Гідності.

Київ. Майдан Незалежності. 2014 рік. Фото: Fakty ICTV.

Дорогомиловський суд Москви задовольнив позов екс-депутата Верховної Ради Володимира Олійника про визнання зміни влади в Україні в 2014 році державним переворотом, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За словами судді, що "ця обставина знайшла переконливе підтвердження в численних доказах, які зібрані судом". Нібито, були зафіксовані порушення українського законодавства, що призвели до "державного перевороту".

Суддя підкреслив, що РФ була "зобов'язана" дати української революції "правову оцінку", пославшись на якісь "унікальні відносини" між українським і російським народом.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...