Московський "Вампір" в труні перевернеться: Друзяка-"Бацька" заявив, що "м'ясорубку" на Донбасі зупинять лише США (відео)

Збалансувати ситуацію на Донбасі без США неможливо, впевнений білоруський президент.

Олександр Лукашенко і Майкл Карпентер. Фото:http://www.belta.by/

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ситуацію на Донбасі можуть вирішити лише США. Таку заяву він зробив під час зустрічі з заступником помічника міністра оборони США Майклом Карпентером, передають Патріоти України з посиланням на БЕЛТА.

Олександр Лукашенко зазначив, що виклики, які складаються в Східній Європі, "якщо не сьогодні, то завтра здатні серйозно вплинути на ситуацію в Європі взагалі". "Збалансувати ситуацію тут, маю на увазі Україну та інші тенденції, без Сполучених Штатів неможливо", - сказав Президент Білорусі.

Він підкреслив, що це його тверда переконаність, і нагадав, що неодноразово заявляв про це публічно ще до проведення в Мінську саміту "нормандської четвірки".

Олександр Лукашенко пропонував тоді підключити до врегулювання кризових ситуацій в Україні Сполучені Штати Америки, і час показав, що глава білоруської держави мав рацію. "Якщо Сполучені Штати захочуть завтра припинити війну на сході України і зроблять кілька кроків в цьому напрямку, ця м'ясорубка там буде закінчена", - переконаний Президент Білорусі.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...