Москва влаштувала нову трансатлантичну провокацію: Канада і США підняли винищувачі, щоб захистити своє небо

Такі дії точно не додали любові до правлячого у Москві режиму з боку збентежених громадян Канади

Ту-160

Авіація США і Канади піднімалася на перехоплення двох російських стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-160, які увійшли в канадську зону ідентифікації ППО. Про це в Twitter повідомило Об'єднане командування аерокосмічної оборони Північної Америки, зазначають Патріоти України.

Як повідомили військові, російські літаки наблизилися до повітряних кордонів, проте залишалися в міжнародному повітряному просторі і не заходили на суверенну територію.

"Літак An E-3 AWACS, два американські винищувачі F-22 і два канадських CF-18 ідентифікували 2 російські стратегічні бомбардувальники Ту-160 Blackjack які увійшли в Канадську зону ідентифікації ППО 26 січня 2019 року", - сказано в повідомленні.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...