"Можливо, вони ходили в туалет разом": Лавров розповів про ще одну зустріч Путіна з Трампом (відео)

Глава російського МЗС вибрав не найкращу тему для жарту.

Сергій Лавров. Фото:depo.ua

Глава російського МЗС Сергій Лавров пожартував про можливу четверту зустріч президентів РФ і США Володимира Путіна та Дональда Трампа. За його словами, вони могли зустрітися, наприклад, в туалеті. "Можливо, вони ходили в туалет разом. Це була четверта зустріч", - сказав Лавров в інтерв'ю NBC News, передають Патріоти України.

Напередодні ЗМІ поширили інформацію про те, що Трамп і Путін в Гамбурзі провели ще одну зустріч, про яку раніше публічно не повідомлялося.

У Білому домі заявили, що між президентами Трампом і Путіним не було ніякої "другої зустрічі", а була лише коротка бесіда в кінці вечері, влаштованої для глав делегацій G20.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...