"Можно долго умничать, но за три года таких прецедентов не было": Найєм прокоментував затримання Мартиненка

Нардеп зазначив, що Мартиненко став третім після Олександра Оніщенка і Романа Насірова високопоставленим політиком, який, будучи безпосереднім партнером діючої влади, отримав підозру від правоохоронних органів.

Мустафа Найєм. Фото:www.gogetnews.info

НАБУ і САП вручили підозру вже третьому високопоставленому політику, пов'язаному з чинною владою, чого не змогла зробити жодна силова структура в Україні. Про це написав народний депутат від БПП Мустафа Найєм у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Николай Мартыненко стал третьим после Александра Онищенко и Романа Насирова высокопоставленным политиком, который, будучи непосредственным партнером действующей власти, получил подозрение от правоохранительных органов" - підкреслив він.

Нардеп зазначив, що інші силові органи, незважаючи на їх досвід, не змогли досягти таких успіхів.

"Можно долго иронизировать, хохмить и умничать, факт остается фактом: за три года таких прецедентов не было ни в ГПУ, ни в СБУ, ни в Фискальной службе. Тех самых органах, которые хвастаются опытом, боевой закалкой и прямой телефонной связью с главой государства…" - розповів він.

Найєм додав, що "герої", які попалися НАБУ, знали, на що йшли, але були впевнені, що уникнуть відповідальності, і не факт, що справи по затриманих завершаться вироками.

"У этой гидры есть удивительная способность к восстановлению, которая в сочетании с судебной системой может вытащить из кипящего котла даже насильника", - зазначив він.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...