​Мрії збуваються: Трампу запропонували посаду глави "ДНР", - The Wall Street Journal

Мабуть правий був ролітичний аналітик Портников, коли казав, що ексцентричний кандидат від республіканців зробив Україні велику послугу, взявши на озброєння для передвиборчої риторики російсько-український конфлікт.

Тепер, після гучних зовнішньополітичних заяв пана Дональда, опоненти 70-річного мільярдера ще глибше занурюють цього «хулігана» в брудні утворення «друзяки Путіна», зазначають Патріоти України

Кандидат на пост президента США Дональд Трамп цілком може претендувати ще на один пост - голови так званої «донецької народної республіки». Таку думку висловив один з авторитетних журналістів видання The Wall Street Journal Метью Далтон.

«Україна імпортувала Саакашвілі, щоб він керував Одесою, тому, можливо, Путін зможе імпортувати Трампа, щоб він керував«ДНР». У нього вже стиль ватажка бойовиків», - написав на своїй сторінці в Twitter Далтон.

Таке припущення прозвучало на тлі заяв Трампа про те, що він готовий розглянути можливість зняття санкцій з Росії та визнання російським Криму в разі, якщо він стане президентом США. При цьому Трамп заявив, що ЗМІ вирвали його слова з контексту, тому вони і викликали такий широкий резонанс.

«Коли я заявив, що« Путін не піде в Україну і це точно », я мав на увазі, що так буде, якщо я стану президентом. Адже Росія вже в Криму», - спробував виправитись Трамп.

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...