"Ми бачимо, що Трамп розставляє на ключові посади людей, яких називають "яструбами": Андреас Умланд про те, що чекає на Україну (відео)

Політична ситуація в світі може різко змінитися після президентських виборів в окремих країнах.

Ілюстрація: nikmedia.com.ua

Німецький політолог Андреас Умланд в ефірі Ukrlife.TV розповів про ситуацію в Європі в контексті майбутніх виборів у Франції, Німеччині та Австрії, дав свою оцінку блокаді Донбасу, а також детально виклав історію Будапештського меморандуму і назвав чотири стратегії національної безпеки України, повідомляють Патріоти України.

Німецький політолог пояснив, що в Німеччині втомилися від Ангели Меркель і з'явилася можливість перемоги Соціал-Демократичної Партії Німеччини на чолі з Мартіном Шульцом. Але при цьому він упевнений, що Меркель зберігає шанси виграти парламентські вибори в Німеччині. «Меркель відіграла велику роль в якийсь момент, але я не думаю, що відносно України буде якась радикальна зміна зовнішньої політики», - сказав він.

На думку Умланда, найбільший ризик для України матимуть парламентські вибори в Австрії, де може перемогти націоналістична партія Свободи, яка має офіційні прямі відносини з «Єдиною Росією». «Близькість між правими популістами в Австрії і Путіним чітка і вони нічого не приховують, тому існує ймовірність, що санкції щодо Росії не будуть продовжені після весни 2018 року, коли націоналісти можуть увійти в австрійський уряд».

Він також не бачить, що політика нового президента США Дональда Трампа кардинально змінилася щодо України. «Ми бачимо, що Трамп розставляє на ключові посади людей, яких називають «яструбами».

Повне відео інтерв'ю дивіться нижче:

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...