"Ми люди не місцеві! Допоможіть!": У Верховній Раді зареєстровано вісім нужденних нардепів-безхатченків (інфографіка)

У більшості українців народний депутат підсвідомо асоціюється із людиною не бідною. І електронні декларації зазвичай підтверджують цей стереотип. Проте є й "винятки".

Ілюстрація:Погляд

Журналісти проекту Бігус.інфо нарахували у Верховній Раді 8 бездомних депутатів. Серед них опинилася нова депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка" Валерія Заружко, передають Патріоти України.

У неї було раніше власне агентство нерухомості, але півроку тому вона його закрила. Та так, що аж сама залишилася "без житла". Принаймні в декларації депутата не вказано нерухомого майна. Зате є дві хутряні шуби, 300 000 гривень, 300 000 доларів і 50 000 євро готівки.

У народного депутата і лідера "Національного корпусу" Андрія Білецького теж немає житла. Згідно з декларацією, немає навіть авто. Він вказав, що лише орендує квартиру і користується партійної машиною.

Немає ніякої нерухомості і у Вадима Івченка, Ірини Сисоєнко, Володимира Соляра, Юрія-Богдана Шухевича і Андрія Кисельова.

Бездомним у 2016 році після продажу 250-метрової київської квартири також раптово залишився Ігор Шкіря.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...