Із травматом та балончиком: У Києві двірник зі стріляниною напав на бездомних злодіїв (відео)

Двірник влаштував стрілянину через нібито вкрадений у нього папір.
У Києві двірник підстрелив безхатченка. Фото: скріншот з відео.

У вівторок, 11 грудня, в Києві, на вулиці Анни Ахматової, двірник влаштував стрілянину по одному з чоловіків без певного місця проживання, який нібито вкрав у нього папір. Про це повідомляє Київ оперативний, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

Як передає видання, спочатку в пункт прийому вторинної сировини підійшли двоє безхатченків. За ними відразу підбіг двірник з сусіднього двору. Він сказав, що чоловіки вкрали у нього папір. Ті почали заперечувати факт крадіжки, через що розгорівся неабиякий скандал.

В результаті двірник розпорошив газовий балончик в сторону одного з чоловіків. Третій чоловік, вирішивши заступитися за товариша, отримав два постріли з пістолета від вуличного працівника. Одна куля потрапила в коліно, а друга - в голову. Незважаючи на велику втрату крові, потерпілий відмовився звернутися за допомогою до медиків.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...