Мимовільний агент РФ: Екс-очільник ЦРУ назвав Трампа рекрутом Путіна

Майкл Морелл назвав кандидата в президенти від республіканців потенційною загрозою нацбезпеці США. На його думку, мільярдер ласий до лестощів з боку Кремля і ризикує стати агентом впливу Москви.

Дональд Трамп. Фото:www.unn.com.ua

Майкл Морелл, який в 2010-2013 роках працював першим заступником директора ЦРУ і двічі за цей час виконував обов'язки голови управління, опублікував колонку в газеті The New York Times, в якій розкритикував Дональда Трампа. Про це пише РБК, інформують Патріоти України.

За словами Морелла, у кандидата від республіканців "немає досвіду в сфері національної безпеки" на відміну від Клінтон, яка чотири роки очолювала зовнішньополітичне відомство - Держдепартамент.

"Що ще більш важливо, сам характер Трампа, що проявився під час передвиборної кампанії, показує, що він буде слабким і навіть небезпечним Верховним головнокомандувачем", - зазначає Морелл.

Зокрема, колишній чиновник зазначив такі риси характеру Трампа, як прагнення до самопіару, небажання змінювати погляди в умовах появи нової інформації, схильність перебільшувати і приймати рішення на основі інтуїції, незважання на факти, небажання слухати інших і брак поваги до верховенства закону.

Це не просто ймовірні загрози, які втіляться в разі перемоги Трампа на виборах: вони вже завдають шкоди національній безпеці США через його ставлення до Росії, переконаний Морелл.

Екс-глава ЦРУ нагадує, що Володимир Путін є кадровим розвідником, навченим розпізнавати слабкі точки в характері людей. Під час праймеріз в США, як вважає Морелл, Путін "грав на слабкостях Трампа, використовуючи лестощі", а той відповідав йому рівно тим, на що Путін нібито розраховував.

"Використовуючи нашу розвідувальну лексику, можна сказати, що Путін рекрутував Трампа як мимовільного агента Російської Федерації", - впевнений Морелл.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...