На Донбасі російський бойовик підірвався на своїй міні, - ГУР

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про втрати противника - 1 загиблий і четверо поранених.

Бойовик "ДНР" підірвався на своїй міні. Фото: rian.com.ua.

Головне управління розвідки Міністерства оборони (ГУР МО) України зафіксувало чергові втрати противника, пов'язані з порушенням правил обладнання мінно-вибухових загороджень. Як повідомляє прес-служба ГУР МО України, підтверджені втрати противника склали: один загиблий і четверо поранених проросійських бойовиків, передають Патріоти України.

Повідомляється, що втрат зазнали 11-й Окремий механізований полк (Макіївка) і 3-я Окрема мотострілецька бригада (Горлівка) 1-го Армійського корпусу (Донецьк) Збройних сил Російської Федерації (АК ВС РФ), а також 7-я окрема мотострілецька бригада (Дебальцеве) 2-го АК (Луганськ) ВС РФ.

В результаті підриву на протипіхотній міні ОЗМ-72 поблизу Сокольників, в так званій сірій зоні, внаслідок невпорядкованого прихованого мінування місцевості, загинув військовослужбовець 7-ї Окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ВС РФ.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...