"На два дні в Авдіївську "промзону" і все буде": Відомий волонтер запропонував депутатам простий і дієвий спосіб прийняття законів для української армії (відео)

За словами Мочанова, нардепам не завадило б побачити реальні бойові дії, так як для багатьох з них, як і для багатьох обивателів, "війна йде в інтернеті і по телевізору" і багато хто взагалі не розуміють, в яких умовах доводиться воювати за Україну.

Олексій Мочанов. Скріншот.

Провести в Авдіївській "промзоні", де зараз йдуть найбільш активні бойові дії, два засідання і розглянути на них закони, що стосуються Збройних Сил України, запропонував нардепам відомий волонтер і блогер Олексій Мочанов. Про це він розповів в ефірі Шустер LIVE, передають Патріоти України.

Волонтер сказав, що, на його думку, за два засідання на передовій нардепи зможуть прийняти всі закони, що стосуються статусу учасників АТО і забезпечення армії.

Таку відповідь Мочанов дав присутньому в студії нардепу Сергію Соболєву, який заявив, що прийняття згаданих вище законів - справа вкрай складна і пов'язана з безліччю проблем.

"Коли потрібно щось "розпиляти", ви організовуєте 400 голосів, приходить Порошенко і ламає всіх "через коліно", - сказав Мочанов.

Він зазначив, що до цього часу автомобілі, які волонтери передають армії, ввозити в Україну дуже важко через недосконалість законодавства.

За словами Мочанова, нардепам не завадило б побачити реальні бойові дії, так як для багатьох з них, як і для багатьох обивателів, "війна йде в інтернеті і по телевізору" і багато хто взагалі не розуміють, в яких умовах доводиться воювати за звільнення України бійцям АТО.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...