На гачок роспропаганди: Додон пообіцяв домогтися відновлення ретрансляції російських телеканалів у Молдові

Новообраний президент Молдови вважає, що його країна жодним чином не повинна підтримувати ніяких санкцій ні проти Росії, ані проти інших держав.

Ігор Додон. Фото:уніан

Переможець президентських виборів в Молдові, лідер Партії соціалістів Ігор Додон має намір домагатися відновлення ретрансляції на території Молдови російських телеканалів, включаючи телеканал "Россия24". Про це він заявив в інтерв'ю російським ЗМІ, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Я категорично проти політики санкцій. Вважаю, що Молдова жодним чином не повинна підтримувати ніяких санкцій ні проти Росії, ані проти інших держав. Я виступав категорично проти закриття каналу "Россия24" в Молдові.

Неодноразово виступав і в парламенті, і публічно з офіційним закликом дати можливість всім медійним структурам, російським і західним, вести мовлення на території Молдови. Тому, звичайно, ми змінимо політику держави щодо цього. Всі, хто хочуть, можуть приїхати", - заявив Додон.

Як повідомлялося раніше, у травні 2015 року Координаційна рада з питань телебачення і радіо заборонила ретрансляцію на території Молдови ряду російських телеканалів, серед яких і "Россия24".

Крім цього, на території країни заборонена ретрансляція російських суспільно-політичних програм і ток-шоу. Причиною заборони стало однобоке і тенденційне висвітлення подій в Україні і Молдові.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...