На генпрокурора України готують медійну атаку, - депутат від БПП

Ар'єв заявляє, що шалені гроші на дискредитацію Юрія Луценка вже "вкинуті", експерти вказують на Новинського

Фото: "Фейсбук"Депутат від БПП Володимир Ар'єв заявляє, що на генпрокурора Юрія Луценка збираються здійснити медійну атаку. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Втікачі-регіонали готують масовану медійну атаку на Юру Луценка і одного з його замів. Інформація надійна. Клименки-Курченки-Захарченки вже вкинули шалені гроші на дискредитацію генпрокурора", - заявив Ар’єв. "Мета - будь-яким чином тиснути на Генеральну прокуратуру та слідство, аби уникнути кримінальної відповідальності за тотальне пограбування України протягом 2010-2014 років", - додав він.

Експерти додають, що це - справа рук одіозного "православного" нардепа Новинського, на якого Луценко має багато компромату. Бо саме Новинський планує балотуватись на посаду Президента, тому "зайві вороги" йому не потрібні, і він вдасться до усього, щоб захистити залишки своєї репутації, кажуть політаналітики.

На Херсонщині 11-річний хлопчик підірвався на російській міні - голова ОВА

субота, 11 травень 2024, 18:29

У Музиківці Херсонської області 11-річний хлопчик отримав осколкові поранення ніг, грудної клітки та живота, підірвавшись на російській міні. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. За його словами, дитин...

Українські військові збили черговий Су-25 окупантів на Донеччині

субота, 11 травень 2024, 17:45

Українські військові зі 110 окремої механізованої бригади збили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", перед...