"На х*й пошел!": У Кривому Розі заступник Вілкула відмовився прийняти депутатів міськради (відео)

Також заступник мера вимагав від представників міських ЗМІ відключити камери під час зустрічі.

Євген Удод. Фото:скрін відео

Перший заступник мера Кривого Рогу Євген Удод в нецензурній формі звернувся до депутатів міськради, які прийшли до нього на прийом. Про це йдеться на сайті Перший Криворізький, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, депутати міської ради намагалися потрапити на прийом мера Кривого Рогу Юрія Вілкула, щоб дізнатися чому до порядку денного сесії міськради, яка відбудеться 29 березня, не внесені проекти рішень від представників "демократичних сил".

Однак мера міста на місці не виявилося і депутати попрямували до його першого заступника Євгена Удода.

Депутати зайшли в кабінет Євгена Удода, щоб запитати, коли той зможе їх прийняти, на що, за словами очевидців, заступник мера дістав мобільний телефон і почав грубіянити депутатам, і знімати на відео те, що відбувається.

На запитання депутата міськради від "Сили людей" Юлія Морозова: "Коли ви приймете нас?", Євген Удод відповів: "На х*й пошел!".

Також заступник мера вимагав від представників міських ЗМІ відключити камери. Зменшивши запал, заступник мера сказав, що прийме депутатів через 15 хвилин.

До слова, згідно зі статтею 11 Закону України "Про депутатів місцевих рад" депутати мають право на невідкладний прийом.

Увага, у відео нецензурна лексика!

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...