"На кожну машину, яка злетіла в повітря в Києві, повинні по дві злітати в Таганрозі або Москві" - екс-міністр оборони про вбивства українських офіцерів (відео)

Анатолій Гриценко наголосив, що на російську гібридну агресію слід відповідати симетрично та адекватно.

Анатолій Гриценко. Фото:скрін відео

Колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко запропонував здійснювати теракти на території Росії після серії недавніх вбивств українських офіцерів. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу 112 Україна, зазначають Патріоти України.

Так, зокрема, він запропонував відповідати на кожен підрив автомобіля в Києві або Маріуполі вибухами в Таганрозі і Москві.

"Це війна, і це не перше демонстративне, показове і нахабне вбивство українських офіцерів, кращих офіцерів. До цього одного з кращих офіцерів контррозвідки вбили в Маріуполі, показово. Якщо це насправді війна, а не ігрища для президента, отже, на кожну машину, яка злетіла в повітря в Києві або Маріуполі, повинні по дві злітати в Таганрозі або Москві.

Тоді це буде переконливо, і тоді це не буде "бла-бла-бла" про російський слід, про який говорять то Турчинов, то МВС, то військова прокуратура тощо", - заявив Гриценко.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...