На місце знищених Пентагоном: Росія передала Асаду ескдрилью модернізованих бомбардувальників

Оновлені Су-24м2 оснащені новим прицільно-навігаційним комплексом СВП-24 "Гефест", прицільною системою включення на основі GPS і ГЛОНАСС, системою індикації на лобовому склі ІЛС-31.

Російський бомбардувальник Су-24. Ілюстрація:http://www.arabianaerospace.aero

Армія Асада отримала з Росії 10 модернізованих бомбардувальників Су-24м2. Про це пише портал Arabian Aerospace, інформують Патріоти України.

Як повідомляється, Сирія раніше отримала 20 бомбардувальників Су-24 у 90-х, а пізніше ще два літаки-розвідники Су-24MK і Су-24МР. Літаки входять до складу 819 сирійської ескадрильї, яка розміщується на авіабазі міста Тіас в Центральній Сирії.

Контракт на модернізацію 21 бомбардувальника Су-24м2 був підписаний в 2009 році і вже в 2010 р. почалися роботи у Ржеві. Угода також передбачає підготовку сирійських пілотів та обслуговуючого персоналу.

Оновлені літаки оснащені новим прицільно-навігаційним комплексом СВП-24 "Гефест", прицільною системою включення на основі GPS і ГЛОНАСС, системою індикації на лобовому склі ІЛС-31.

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...