На місці влади я би продовжив воєнний стан, - Дмитро Ярош

За словами командувача УДА, армія відчула позитивні зміни введення воєнного стану: з’явилося злагодження, збільшилась кількість навчань, більше техніки дається.
Дмитро Ярош. Фото: соцмережі.

Командувач "Української добровольчої армії", екс-керівник "Правого сектору" народний депутат Дмитро Ярош вважає неправильним припиняти режим воєнного стану в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Я голосував за введення воєнного стану на 30 діб. Хоча вважаю це повним маразмом – вводити його на 30 діб. Воєнний стан вводиться для того, щоб здобути перемогу у війні. Така світова практика. Скільки було в Раді криків про вибори, про узурпацію влади Порошенком. Я цим людям кажу: "Знаєте, це не та влада, яка може щось узурпувати". Вона абсолютно не здатна на це, тому не бійтеся таких речей" – сказав Ярош.

За його словами, армія відчула позитивні зміни введення воєнного стану: з’явилося злагодження, збільшилась кількість навчань, більше техніки дається. "Тому я вважаю абсолютно правильним воєнний стан. Я вважаю неправильним його припиняти. Неправильно, що його ввели тільки на деякі області. А якщо удар буде з боку Білорусі?", – вважає лідер УДА.

Ярош зазначив, що не вважає введення воєнного стану внутрішньо політичним рішенням. "Не вважаю. Мені здається, що Петро Олексійович найбільше упирався воєнному стану. Зрив виборів? Ну нереально! Вони б нічого там не зробили. Весь світ, американці, ЄС, тиснуть. Вони не можуть зірвати вибори. Це – нереально, просто видумки. Але те, що у нас захоплені моряки… Такий відкритий акт агресії. На нього треба було відповідати. Якщо б я був на місці влади, то продовжив воєнний стан. Але без обмежень політичних свобод", – сказав він. Водночас Ярош зазначив, що на його думку, воєнний стан потрібен був ще в 2014-му.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...