​На Миколаївщину прямує "зорепад": Муженко поспішає на "Широкий Лан" карати та обіцяти (відео)

Не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми. Однак в Генштабі не знають ще як ставитися до проблеми, що виникла. Все в руках у начальства, котре тримає паузу до завтра.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив офіцер прес-служби Генерального штабу ЗСУ Антон Миронович, зазначають Патріоти України.

"Завтра особисто начальник Генерального штабу буде на полігоні "Широкий Лан", він на особистому контролі тримає те, що там відбувається", - повідомив Миронович.

"Хочу наголосити на тому, що ця бригада (53 окрема механізована бригада – ред.) - це одна із тих бригад, яка була власне сформована вже під час воєнної агресії з боку Російської Федерації, і деякі підрозділи в неї увійшли зі складу добровольчих батальйонів", - зауважив Миронович.

За словами прес-офіцера Генштабу, не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми, зокрема, в облаштуванні побутових умов. Потрібен час для їх вирішення.

"Нормальні побутові умови кожного військовослужбовця - це один серед пріоритетів. Але тут же я хочу наголосити на тому, що це відбувалося в рамках переміщення підрозділу, в рамках передислокації великих підрозділів, і те, що заявляли солдати, що вони жили в зоні проведення АТО краще, це безперечно, пройшов певний час і вони собі їх створили. І не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми ... потрібен час, якщо виникають проблеми, їх треба вирішувати в робочому порядку".

Варто зазначити, що такі пояснення пана Мироновича, котрий має змогу кожного дня приймати гарячий душ, не пояснюють, чому деякі бійці 53-ї бригади ще не милися у 2016 році.

Ворог прагнув але не досяг: Росіяни планували оточити Харків - The Economist

вівторок, 21 травень 2024, 3:25

Початок наступальної операція перенесли на тиждень раніше. Хоча не факт, що до визначених планом 15-16 травня для такого роду удару у росіян все було б готове. Росіяни під час травневого наступу планували частково оточити Харків . Росіяни планували ча...

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...