На окупованому Донбасі терористи кинули гранату в автомобіль ОБСЄ

Димова граната, яку кинув терорист з вантажного автомобіля, що їхав попереду авто місії, впала в десяти метрах від першого автомобіля патруля.

В автомобіль ОБСЄ кинули гранату. Фото: ЕРА.

В машину спостерігачів міжнародної моніторингової місії ОБСЄ бойовик так званої "ДНР" кинув димовий пристрій. Інцидент стався під час патрулювання Докучаєвська (Донецька область), який знаходиться під контролем проросійських бойовиків. Про це повідомляється в звіті спостерігачів, передають Патріоти України.

У місії повідомляють, найімовірніше, це була димова граната, яка впала в десяти метрах від першого автомобіля патруля. Пристрій кинув військовий, який їхав у вантажному відсіку вантажівки перед авто спостерігачів.

"Пристрій горів, утворюючи білий дим. Патруль СММ обійшов увагою цей пристрій, в кінці кінців перегнав вантажівку і поїхав далі до найближчого відомого спостерігачам безпечного місця в Докучаєвську", - описали випадок в ОБСЄ.

Повертаючись на базу, ті ж спостерігачі побачили на місці інциденту сліди горіння, але залишки пристрою знайти не вдалося.

Також повідомляється, що в результаті інциденту люди та авто не постраждали.

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...