На першому місці - пенсійна реформа і енергетика: МВФ озвучив Україні основні вимоги щодо реформ

У Міжнародному валютному фонді озвучили кілька пріоритетних завдань для влади України, серед яких боротьба з корупцією, судова і податкова реформи, реформа управління державними підприємствами.

 МВФ озвучив Україні основні вимоги щодо реформ. Фото: zn.ua.

Україні необхідно продовжувати проведення пенсійної реформи і реформи енергетичного сектора країни. Про це йдеться в оновленій доповіді Міжнародного валютного фонду з питань розвитку економік країн Східної Європи і Балтії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Також для України актуальні підвищення продуктивності праці, стимулювання виробництва, поліпшення умов на ринку праці і поліпшення ділового середовища з метою залучення інвестицій. Політика держави повинна фокусуватися на інституційних реформах, мета яких - виключити неефективні заходи і нарощувати прямі приватні інвестиції", - свідчить текст документа.

Згідно з цим звітом, МВФ очікує від України позитивних економічних показників, зменшення макроекономічних дисбалансів, які залежать від геополітичної ситуації.

Нагадаємо, Бальцерович озвучив чотири життєво необхідні Україні реформи. Співголова групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні Лєшек Бальцерович озвучив ряд значущих змін, без яких неможливе поліпшення економічної ситуації в країні.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...