На першому місці - пенсійна реформа і енергетика: МВФ озвучив Україні основні вимоги щодо реформ

У Міжнародному валютному фонді озвучили кілька пріоритетних завдань для влади України, серед яких боротьба з корупцією, судова і податкова реформи, реформа управління державними підприємствами.

 МВФ озвучив Україні основні вимоги щодо реформ. Фото: zn.ua.

Україні необхідно продовжувати проведення пенсійної реформи і реформи енергетичного сектора країни. Про це йдеться в оновленій доповіді Міжнародного валютного фонду з питань розвитку економік країн Східної Європи і Балтії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Також для України актуальні підвищення продуктивності праці, стимулювання виробництва, поліпшення умов на ринку праці і поліпшення ділового середовища з метою залучення інвестицій. Політика держави повинна фокусуватися на інституційних реформах, мета яких - виключити неефективні заходи і нарощувати прямі приватні інвестиції", - свідчить текст документа.

Згідно з цим звітом, МВФ очікує від України позитивних економічних показників, зменшення макроекономічних дисбалансів, які залежать від геополітичної ситуації.

Нагадаємо, Бальцерович озвучив чотири життєво необхідні Україні реформи. Співголова групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні Лєшек Бальцерович озвучив ряд значущих змін, без яких неможливе поліпшення економічної ситуації в країні.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...