На підтримку Надії Савченко громадяни Грузії стали у 7-кілометровий ланцюг (відео)

Живий ланцюг розтягнувся від колишнього російського посольства до Будинку уряду Грузії.

Скрін відео

У Тбілісі на акції на підтримку звільнення української льотчиці, нардепа Надії Савченко люди влаштували семикілометровий живий ланцюг. Про це у своєму Facebook написав народний депутат Мустафа Найєм, розмістивши також посилання на відео, зазначають Патріоти України.

"Володимиру Володимировичу таки вдалося втілити в життя старий радянський лозунг про дружбу народів. Правда, українського і грузинського. Живий ланцюг довжиною сім кілометрів - від колишнього посольства Російської Федерації в Тбілісі до Будинку уряду Грузії на підтримку міжнародної акції #FreeSavchenko і - заодно - проти підписання кабальної угоди уряду Грузії з Газпромом #NoGazprom.

Вийшло дуже красиво і душевно! ", - зазначив нардеп. За кілька годин запис з відео набрав більше тисячі лайків. У коментарях до відео люди висловлюють грузинам слова подяки за підтримку Савченко.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...