На службІ у ІДІЛ: У Туреччині затримали громадян РФ, які готували теракт під час гей-параду

Вибухи терористи планували провести прямо в натовпі учасників гей-параду, який в Стамбулі не відбувся.

У Туреччині затримали росіян, які готували теракт під час гей-параду. Фото: dal.by.

Турецькі правоохоронці затримали виконавців теракту, який вони планували здійснити під час проведення гей-параду в Туреччині, повідомляють Патріоти України з посиланням Нескучные новости.

Терористами виявилися двоє росіян і один громадянин Туреччини. У підозрюваних вилучено необхідні для здійснення теракту предмети, в тому числі і пояси смертників з вибухівкою. Крім того, у злочинців було знайдено велику кількість документації ІГІЛ, що доводить їх приналежність до Ісламської державі.

За одними даними, росіяни є уродженцями Дагестану, за іншими - вихідцями з Чечні. У МЗС РФ сказали, що офіційно до них ще з Туреччини ніхто з приводу цього затримання не звертався.

Вибухи терористи планували провести прямо в натовпі учасників гей-параду, який, до слова, в Стамбулі все одно не дали провести - поліція розігнала учасників за допомогою газу і гумових куль.

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 10:12

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...

"Після провалу широко розрекламованого контрнаступу": Україна "гарячково" окопується перед новим наступом РФ, - NYT

середа, 24 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що ЗСУ навряд чи почнуть великий контрнаступ цього року. Як пише The New York Times, дні блискавичних проривів на полях битв в Україні, можливо, минули. Події на фронті складаються в похмуру нову реальність для українців. Судячи з ...