"У ватників - біда": На території бойовиків в Авдіївці спалахнула величезна пожежа (фото)

Що саме горіло і з якої причини — достеменно невідомо.

В Авдіївці спалахнула пожежа. Фото: Твіттер.

У передмісті Авдіївки, де лінія фронту проходить дачним селищем, спалахнула значна пожежа. Знімки її з повітря, зняті безпілотником, з’явились в мережі. Як видно на знімках, палало в частині, окупованій бойовиками «ДНР», повідомляють Патріоти України з посиланням на 7 днів.

«У ватників біда. Вибухнув самогонний апарат. А може і витік газу. Кругом видно окопи. Газівника навіть не викличеш», — прокоментував викладені 21 серпня фото користувач мережі РадиоБабай.

«Схоже, знову хтось палить шини», — припустив користувач Necro Mancer, натякаючи на велику пожежу з густим чорним димом 4 серпня в окупованому Донецьку неподалік коксохімічного заводу. Тоді й справді так страшно диміли шини.

Додамо, що інтенсивні бої в промзоні Авдіївки ідуть уже кілька тижнів. Бойовики останнім часом по українських захисниках Авдіївки гатять із крупнокаліберної артилерії.

Хоч терористи внаслідок таких дій самі зазнають значних втрат, однак вперто продовжують там бойові дії, мета яких — вибити українських військових із промзони і захопити українське місто.

Крім того, терористи прагнуть відвоювати позиції, що дадуть їм поновити безперешкодний автошлях між окупованими Донецьком та Горлівкою.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...