На територію, контрольовану бойовиками, прибула партія "іхтамнетів" з Пензи

В Дебальцеве і Горлівку прибула група російських вояків на автомобілях з номерами, що зарезервовані за Пензенською областю.

На Донбас прибула нова партія кадрових військових з РФ. Фото: Podrobnosti.ua.На неконтрольовану територію Донбасу прибули російські військові з Пензенської області Росії. Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, пишуть Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"За повідомленням ГРУ, на окуповану територію, йдеться про Дебальцеве і Горлівку, прибула група російських вояків на автомобілях з номерами, що зарезервовані за Пензенською областю.

Там, зокрема, дислокуються 2 частини – навчальний центр ГРАУ (Головного ракетно-артилерійського управління), що готує артилеристів, а також 594 полк Російської гвардії", - сказав Мотузяник.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...