На "Укрзалізницю" чекає "великий терор": Бальчун почне з масових звільнень

Послужний список Войцеха Бальчуна дійсно вражає. Судячи з усього, він ніколи не працював на посаді нижче директорської.

Войцех Бальчун. Фото:gordonua.com

Мер столиці - боксер, депутат - козак, так чому б рок-зірці не стати, наприклад, головою української залізниці? Принаймні, саме так Войцеха Бальчуна подають в українських ЗМІ: ні багато, ні мало, як "польського Вакарчука". У зв'язку з цим журналісти порталу Знай.ua вирішили поцікавитися у своїх польських друзів, що вони думають про пана Бальчуна, його рок-групу та бізнес-успіхи, зазначають Патріоти України.

Послужний список Войцеха Бальчуна дійсно вражає. Судячи з усього, він ніколи не працював на посаді нижче директорської. В основному ж він був або головою ради директорів, або головою наглядової ради. А ще кажуть, що він зумів в найкоротші терміни зробити зі збиткової польської залізничної компанії підприємство друге за прибутковістю в Європі серед перевізників.

Одним словом, здається, він і є той самий "Геній, мільярдер, плейбой, філантроп". Більш того, він навіть на нього чимось схожий. А як щодо самої популярної рок-групи в Польщі?

Але як виявилося, такий поворот у житті Войцеха Бальчуна став для поляків повною несподіванкою. "Чувак всіх дуже сильно здивував, коли в 43 роки зняв дорогий піджак, відпустив волосся і випустив рок-альбом, - ділиться враженнями колишній киянин Ігор. - Він дуже шанована людина в Польщі, кажуть про нього тільки хороше. Скрізь, де працював, підвищувалися прибуток і рівень організації".

На питання про те, чого варто чекати від Бальчуна на посаді керівника "Укрзалізниці", поляки відповідають, що швидше за все, він піде по вже перевіреному на батьківщині шляху. Тобто українську залізницю чекають масові звільнення і подорожчання перевезень-особливо вантажних.

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...