На Вінниччині митник погорів на хабарі (фото)

Головного державного інспектора одного з митних постів Вінницької митниці піймали на хабарі у 20 тисяч гривень.

Митник погорів на хабарі у 20 тис.грн. Фото: Фейсбук.

Прокуратура Вінницької області викрила та затримала митника під час отримання 20 тисяч грн неправомірної вигоди. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook, передають Патріоти України.

29 липня о 19.00 на місці події затримано головного державного інспектора одного з митних постів Вінницької митниці головного управління ДФС у Вінницькій області. Він отримав хабар в сумі 20 тисяч грн за безперешкодне переміщення без митного оформлення товарів.

Слідчі вручили затриманому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Готуються клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і клопотання про відсторонення від посади.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...