На загальних умовах: У МІн'юсті розповіли про утримання Насірова в Лук'янівському СІЗО

До голови ДФС у камеру можуть підселити ще й інших арештантів. У Насірова наразі немає мобільного телефону і він не хоче спілкуватися зі ЗМІ.

Роман Насіров. Фото:http://nv.ua/

Запідозрений у корупції голова Державної фіскальної служби Роман Насіров перебуває в Лук'янівському СІЗО на загальних умовах, у, "м'яко кажучи", не найкращій камері. Про це повідомив на прес-конференції заступник міністра юстиції України Денис Чернишов, передають Патріоти України з посиланням на 112.ua.

У камері голова ДФС перебуває ще з однією людиною, яка не становить для нього небезпеки. У камері є холодильник і, можливо, телевізор.

"СІЗО – це некомфортне місце взагалі… Харчування для всіх осіб, які в Лук'янівському СІЗО. Ми можемо забезпечити усіх. Деяким з тих людей, які перебувають там, рідні передають і вони харчуються своїм", - додав Чернишов.

Він зазначив, що Насіров перебуває не в тій камері, де колись утримували Юрія Луценка. За словами Чернишова, Насіров не просив про поліпшення умов. До голови ДФС у камеру можуть підселити ще й інших арештантів.

Чернишов додав, що у Насірова наразі немає мобільного телефону і він не хоче спілкуватися зі ЗМІ.

Загалом, за даними Мін'юсту" в Лук'янівському СІЗО понад 100 "важливих осіб" із 2,5 тисяч утримуваних.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...