На замітку українським чиновникам: у Болівії протестувальники спалили мерію разом з працівниками (фото, відео)

Напередодні всенародного референдуму про внесення змін до Конституції в країні зростає напруга.

Болівійські протестувальники. Фото: Uainfo.

Шість працівників мерії померли від задухи в болівійському місті Ель-Альто після того, як група протестувальників захопила і підпалила муніципальну будівлю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В країні зростає напруга напередодні всенародного референдуму, який пройде в неділю. Болівійців мають запитати, чи схвалюють вони зміни до Конституції, які дозволять президенту Ево Моралесу балотуватися на четвертий термін.

Мітинг був організований прихильниками Соціалістичної партії президента Ево Моралеса. Місцеву владу в Ель-Альто очолює опозиція. Заступник глави МВС Болівії Марсело Еліо заявив, що хтось з чиновників почав обливати мітингувальників окропом, що могло спровокувати заворушення і призвело до трагедії.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...