На зустрічі в Москві Трамп з Путіним обговорили якість російських повій - екс-глава ФБР

У той же час прес-секретар Путіна Пєсков заявив, що президент РФ не міг говорити з Трампом на такі теми.

Трамп і Путін. Ілюстрація:Деловая столицаКолишній глава ФБР Джеймс Комі стверджує, що на зустрічі з американським президентом Дональдом Трампом президент РФ Володимир Путін розповідав йому про російських повій. Про це повідомляє Financial Times, інформують Патріоти України.

У записах Комі від 8 лютого 2017 відзначається, що Трамп назвав «нісенітницею» інформацію про те, що він нібито запрошував повій в готельний номер в Москві.

При цьому він додав, що Путін говорив йому, що в Росії «найкрасивіші в світі повії». Комі додав, що Дональд Трамп не уточнив, коли саме президент Росії говорив про це.

Прес-секретар Володимира Путіна заявив, що президент РФ не міг говорити з Трампом на такі теми.

"Якщо так написано в книзі, то, як мінімум, ця частина не відповідає дійсності. Президент Путін не міг такого говорити і не говорив президенту Трампу", - сказав Пєсков журналістам.

Пєсков додав, що лідери двох країн жодного разу не спілкувалися до того моменту, поки Трамп не був обраний президентом США.

У січні 2017 року у ЗМІ з'явився документ про зв'язок між членами передвиборчого штабу Трампа і російськими спецслужбами. У ньому стверджується, що ФСБ прослуховувала знятий Трампом в московському готелі президентський номер, куди він нібито запрошував повій.

Коментуючи цю публікацію, Володимир Путін заявив, що не уявляє, щоб Трамп «побіг в готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю, хоча вони у нас безумовно кращі в світі».

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...