Наближений до Банкової політолог розповів про подальшу долю Бориса Ложкіна (відео)

Ложкін вже втомився від роботи на посаді глави АП, але після свого відходу він не покине орбіту Петра Порошенка і продовжить працювати над темою євроінтеграції України, впевнений політолог.

Борис Ложкін. Фото:zn.ua

Політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента України (АПУ) Петра Порошенка, прокоментував можливу відставку глави АП Бориса Ложкіна. Про це Березовець повідомив в інтерв'ю Eспресо.TV, інформують Патріоти України.

За його словами, Ложкін вже втомився від роботи на посаді глави АПУ, але після свого відходу він не покине орбіту Петра Порошенка і продовжить працювати над темою євроінтеграції України. Березовець припустив, що голова АП може стати радником президента України. Також політтехнолог підкреслив відсутність конфлікту між Ложкіним і Порошенком.

Березовець зазначив, що рішення про призначення нового глави АПУ з'явиться найближчим часом. Ця персона, каже політтехнолог, буде компромісною, неполітичною фігурою.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...