"Надеюсь, что в этом году поменяется власть и можно будет возвращаться" - Царьов заявив про готовність повернутися в українську політику (відео)

Скандально відомий екс-регіонал наголосив, що Крим - вже не Україна, але ще не Росія, і йому там комфортно, бо більше він не має де жити.

Олег Царьов. Фото:скрін відео

Колишній регіонал і прихильник "російської весни" в Україні Олег Царьов планує побудувати в Криму птахофабрику і вже в цьому році повернутися в українську політику. Як повідомляє телеканал "СТБ", "екс-спікер Новоросії" живе в одному з кримських санаторіїв, що належать йому, і розвиває свій новий бізнес - птахофабрику, зазначають Патріоти України.

У меня сейчас оборот меньше, чем у меня раньше была прибыль. Ну, это не так страшно. Главное, что все живы. Практически все мои друзья, которые начинали "русскую весну - назовите кого-нибудь, кто остался в живых. Безопасных мест нет... Я не скажу, что все мои товарищи погибли от рук украинских спецслужб, но последние убийства - Гиви, Моторола... Мы с ними были знакомы, но не поддерживали контактов плотных", - розповідає Царьов.

При цьому екс-регіонал продовжує вважати себе українським політиком.

""Я надеюсь, что в этом году поменяется власть и можно будет возвращаться", - зазначив він.

В окупованому Криму живе і колега Царьова по фракції і українському парламенту Вадим Колесніченко.

Українським правосуддям він тільки підозрюється в посяганні на територіальну цілісність України. Колесніченко викладає в севастопольській філії МДУ. У доцента-сепаратиста Колесніченка чверть ставки на кафедрі управління.

"У меня четыре пары в неделю. Лекции проходят интересно", - запевняє Колесніченко.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...