"Надя тримається з останіх сил. Втратила віру, але надіється...", - Віра Савченко

Сестра української льотчиці заявила, що час, щоб ув'язнену повернути в Україну, закінчується.

Віра Савченко. Фото:gordonua.com

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко, яка оголосила в Росії сухе голодування, тримається з останніх сил. Про це в своєму Facebook заявила сестра льотчиці Віра Савченко, інформують Патріоти України.

"Надя тримається з останніх сил. Втратила віру, але сподівається ... Мене не допустили, начальник СІЗО-3 Калганов А.Ю. послав за дозволом до суду міста Гундорівки (Донецьк, Ростовської області) знову!"

Віра зазначила, що побувавши у її сестри, адвокат повідомив, що та дуже роздратована і розчарована.

"Чуєте? Популісти ?! Як ви там говорили?" У нас є хороші новини! Ми знаємо: Надя буде тут через тиждень! "" Ні, ні. Я знаю, вона буде в Україні 12-15 квітня!". Так де Надя?! Вона там тримає фронт за вас! А ви не нажретесь, тріпаєтесь і бігаєте по ВР. Ваш час короткий ... І скоро спливе. Ми вам не подаруємо..."- наголосила вона.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.