У Німеччині так би не вчинили: Мережу розбурхав кричущий інцидент із військовим у Кропивницькому (фото)

Два молодих офіцера відтягли постраждалого із проїжджої частини і... поїхали.

Поліція на місці ДТП. Фото: соцмережі.

У понеділок, 25 червня, в Кропивницькому збили військового 42-го окремого батальйону територіальної оборони і кинули на дорозі, через що хлопець кілька годин пролежав під палючим сонцем. Про це розповіла на своїй сторінці в Facebook сестра Надії Савченко, Віра, передають Патріоти України.

"На виїзді з Кропивницького збили військовослужбовця 42-го окремого батальйону територіальної оборони. Хлопець у свідомості. Назвав ім'я, прізвище, р.н. Сказав, що лежить уже години 4. Поліція була, два молодих офіцера відтягли з проїжджої частини і поїхали... Ми викликали швидку. Чекаємо! І поліцію теж .... Вища цінність життя людини?" - написала вона.

Незабаром молодого військового забрала швидка допомога. А на місце НП знову прибула поліція.

"Відтягли і поїхали ... І Україна хоче в Європу?! Як можна кинути збиту людину на асфальті і поїхати?! У Німеччині в такому випадку приїде швидка, пожежна і поліція. І в такому випадку жодна з них не покине місце аварії, поки людині ніщо не загрожуватиме, поки її не госпіталізують! Україна все більше котиться вниз і за моральними принципами теж. Просто не в силах вже все пропускати через розум, можна збожеволіти! Що ці *уки зробили з життям в Україні, з мораллю в суспільстві! Просто не підлягає аналізу! Життя людини нічого не варто. В цивілізованних країнах життя мухи коштує більше, ніж життя людини в Україні!" - прокоментували те, що трапилося в соцмережах.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...