Найперше - вивчити українську: Новий керівник "Укрзалізниці" озвучив свій робочий план

Войцех Бальчун має понад 15 років професійного досвіду, в тому числі 7 років досвіду роботи у сфері залізничних перевезень у Польщі на посаді голови наглядової ради польської залізниці РКР S.A. та генерального директора PKP Cargo S.A.

Войцех Бальчун. Фото:Facebook

Під час виступу в Кабінеті міністрів України новий очільник "Укрзалізниці" Войцех Бальчун зазначив, що Львів має великі шанси стати логістичним центом між Україною і Євросоюзом. Про це пише у своєму Facebook народний депутат Вікторія Войціцька, інформують Патріоти України.

Він виступав польською мовою, проте пообіцяв вивчити українську. Родина нового очільника "Укрзалізниці" по материнській лінії походить зі Львова.

"Войцех Больчун провів реформу залізниці, визнаний одним з топ кризис-менеджерів в Польщі", - розповідала нардеп. Також був Головою Наглядової Ради Польскої залізниці.

Войцех Бальчун має понад 15 років професійного досвіду, в тому числі 7 років досвіду роботи у сфері залізничних перевезень у Польщі на посаді голови наглядової ради польської залізниці РКР S.A. та генерального директора PKP Cargo S.A.

Провів масштабну реорганізацію системи управління в PKP Cargo, оптимізацію чисельності персоналу, сформував нову управлінську команду, вивів збиткову компанію на рівень прибутковості та підготував її до виходу на ІРО. Обіймав посаду голови наглядової ради авіакомпанії LOT. Увійшов до списку ТОП-20 антикризових менеджерів Польщі-2012 за версією Bloomberg Businessweek Poland.

У квітні 2012 р. Войцеха Бальчуна призначили головою правління LOT Polish Airlines. Крім того, він лідер та гітарист рок-групи Chemia.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...