"Наказ віддавав особисто Путін": Спецслужби США оприлюднили звіт про втручання росіян у вибори

У доповіді зазначається, що Путін і російський уряд "віддавали явну перевагу" обраному президенту США Дональду Трампу.

Спецслужби США вказали на злочин Путіна. Фото: PolitRussia.com.

Нацрозвідка США виклала в публічний доступ незасекречену версію доповіді про втручання Росії у вибори. Новину передають Патріоти України.

Американська розвідка в п'ятницю, 6 січня, оприлюднила незасекречену версію доповіді про «втручання Росії» у вибори США, повідомляє Reuters. Документ опублікований на сайті Офісу директора Національної розвідки США (ODNI).

Зокрема, з документа випливає, що розвідка США «з високим рівнем впевненості» вважає, що президент Росії Володимир Путін розпорядився організувати кампанію по втручанню в вибори президента США. Документ має і секретну версію, яку раніше надали Бараку Обамі і Дональду Трампу.

На думку розвідки, головною метою Росії був "підрив віри суспільства в демократичний процес США, спроба очорнити держсекретаря Клінтон (екс-глава Держдепартаменту США Гілларі Клінтон балотувалася на пост президента від демократів і вважалася фаворитом гонки. - Ред.), щоб підірвати можливості для її обрання".

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...