"Нам вдалося сп...ти близько 4 млрд доларів. Гроші вже на рахунках": Коміки показали, як Яценюк зізнався в масштабних розкраданнях (відео)

"10 хвилин з прем'єр-міністром" по-VIP-тернопільськи.

Екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Фото: comments.com.ua.

Команда українського гумористичного шоу "Ліга сміху" VIP Тернопіль представили смішну пародію на програму "10 хвилин з прем'єр-міністром", яку регулярно проводив екс-прем'єр Арсеній Яценюк, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На відео коміки змонтували відповіді Яценюка, а також додали двозначного значення його фразам і жестам. У програмі Яценюк зачитує повідомлення від українця Михайла Щербака, який запитав, де пенсії, що призначалися українським пенсіонерам. Коміки обставили все так, що Яценюк зізнався в тому, що уряд вкрав гроші на пенсії.

"Нам вдалося сп ... ти близько 4 млрд доларів. Гроші вже на рахунках прем'єр-міністра України", - каже на відео екс-прем'єр.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...