Напоумити скрепи та їх "фюрера": Парубій попросив НАТО відправити у Чорне море більше кораблів і авіації

Спікер ВР запевнив, що у Альянсі розуміють усю серйозність небезпеки.
Андрій Парубій. Фото: 24СМИ.

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій на зустрічі з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом у вівторок в Брюсселі закликав збільшити військову присутність Альянсу у Чорному морі. Про це голова ВРУ заявив, спілкуючись із журналістами в Брюсселі, повідомляють Патріоти України.

"Я закликав збільшити кількість літаків у повітряному просторі Чорного моря, і кількість військових кораблів у Чорному морі як гарантію безпеки, стабільності у Чорному морі. Це одне з ключових питань, яке ми обговорювали з генеральним секретарем з приводу останнього акту агресії Російської Федерації проти України", - повідомив спікер парламенту.

"Можу сказати, що є розуміння Генерального секретаря НАТО всієї небезпеки, які становить російська агресія не лише для України, а й для всього вільного світу. Я закликав генсека, щоб НАТО і Північноатлантична Рада з того приводу дали й публічну реакцію", - додав Парубій.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...