Нардеп Бобов готовий віддати до бюджету $1млн несплачених податків, - Луценко

Сам Геннадій Бобов зі звинуваченнями ГПУ не погоджується і вважає, що проти нього розгорнули "брудну" кампанію.

Луценко назвав рішення Бобова "прекрасним прикладом очищення" парламенту. Фото: Новое время.

Народний депутат групи "Відродження" Геннадій Бобов визнав своє порушення при сплаті податків і готовий сплатити $1млн несплачених податків. Про це генеральний прокурор Юрій Луценко під час звіту в Раді, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Тільки що мені повідомили, що народний депутат Бобов згоден з цим повідомленням і готовий оплатити до держскарбниці більше $1млн несплачених податків і я вважаю це прекрасний приклад очищення Верховної Ради", - сказав Луценко, звітуючи у Верховній Раді.

Генеральний прокурор поінформував, що вже були перевірені електронні декларації 35 народних депутатів, по ним ніяких порушень не виявлено.

В той же час сам Нардеп Бобов на своїй сторінці в Фейсбуці спростував інформацію Генпрокурора, повідомивши, що подав відповідну заяву до Генпрокуратури про захист його честі, гідності і ділової репутації.

"Кампанія оббріхування мого імені абсолютно безпідставними звинуваченнями має припинитися. Саме тому сьогодні адвокатом в моїх інтересах була подана заява до Генеральної прокуратури. Вважаю, що кримінальним провадженням мені було завдано моральної шкоди, принижено мою честь, а також ділову репутацію. Ті, хто зробив це – будуть за це відповідати згідно закону. Піар не пройде, як і намагання зробити з мене «козла відбувайла» для звіту Генерального прокурора", - написав Геннадій Бобов.

Також нардеп опублікував своє звернення до Генпрокуратури.

"Проти мене сьогодні ведеться брудна кампанія. Одним з її елементів є безпідставні звинувачення. Я завжди чесно декларував всі свої доходи багато років. Суть претензій до мене не в порушенні законодавства. Це політичний тиск та тиск на бізнес моєї родини", - зазначив Бобов.

Нагадаємо, раніше Патріоти України повідомляли, що ГПУ підготувала подання про зняття недоторканності з трьох депутатів, серед яких називалося ім'я і Геннадія Бобова.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...