Нардеп БПП розкрив стратегію української влади щодо звільнення Савченко

Дуже важливі акції підтримки Надії на всіх міжнародних рівнях.

Світлана Заліщук. Фото: politrada.com.

Стратегія України щодо звільнення Надії Савченко полягає в посиленні дипломатичного впливу на Росію. Про це Обозревателю розповіла народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", голова підкомітету з питань євроатлантичного співробітництва та євроінтеграції Світлана Заліщук, передають Патріоти України.

"Це питання не повинно йти з порядку денного. Тому такі важливі акції підтримки Надії на всіх міжнародних рівнях. Не варто недооцінювати публічне слово", - зазначила Заліщук. За її словами, публічність - це своєрідна зброя в рамках гібридної війни. Також вона підкреслила, що Захід задіяв не всі важелі впливу на Росію.

"Ситуація в Сирії, міграційна буря - створюють передумови для переговорів з Володимиром Путіним. Тому часто Україна стає заручницею глобального розкладу. Наприклад, Захід у теорії може посилити санкції. Але вони б'ють не тільки по Росії. Скорочуються робочі місця, зменшуються доходи європейців. А політики чутливі до своїх виборців. Це зменшує наші можливості впливати на ситуацію", - підсумувала Заліщук.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

"Скажу так": Виробляти Patriot дуже складно і дорого, краще робити власну зброю, - Юсов

субота, 4 травень 2024, 6:44

Україні не потрібно робити зенітно-ракетні комплекси Patriot, тому що вони дуже дорогі та складні у виробництві. Треба виробляти таке озброєння, яке можна буде самостійно модернізувати. Про це "Фокусу" заявив спікер Головного управління розвідки Мініст...