Нардеп Лещенко, звинувачений у зв'язку з російським банком, контратакує Порошенка

Сергій Лещенко, якого звинуватили у зв'язках з російським банком, розповів про нібито акції Порошенка у банках РФ

Лещенко звинуватив Порошенка у зв'язках з російським банком. Фото: polittech.org

Депутат Сергій Лещенко, якого нещодавно застукали у російському банку, де він проводив платежі, вирішив відвернути увагу від себе та на своїй сторінці у "Фейсбуці" виклав новий допис - про Порошенка та Кононенка. Про це повідомляють Патріоти України.

Він написав, що інформацію про акції українського президента Петра Порошенка, а також народного депутата від фракції "Блок петра Порошенко" Ігоря Кононенка, які зберігаються в російському банку, йому прислали друзі.

"А завжди говорили, що зміни починаються з кожного з нас. А зараз стрілки перекидаєте на Порошенка. Ми і так знаємо, що в нього рильце в пушку, а ось ви такими діями, поведінкою і своєю реакцією розчаровуете", "Боже, це шок! Це жахливо. Сергій, все-таки, що ви робили в VIP-відділенні Ощадбанку Росії?", "Сергій, як-то я не вловив тут пояснення, чому у вас рахунок в Ощад і ви його віп-клієнт. Або все всерйоз було 2 вересня?", "Сергій, ви просто брехло чи як? скільки б у Порошенка не було акцій, вам не забудуть всі ваші вчинки!", "Цікава у Вас тактика! Вступивши в бруд, треба щедро окропити нею оточуючих — тепер на їх тлі й сам не самий грязний!", - коментують обурені користувачі мережі допис Сергія.

Путін не зупиниться: Захід або включиться у війну, або в РФ з’являться претензії до країн Балтії як "російських територій", - Фейгін

понеділок, 13 травень 2024, 8:05

Якщо Захід сприйме провокації Росії, зруйнується вся міжнародна система безпеки. Таку думку висловив Марк Фейгін, діяч російської опозиції на еміграції, колишній депутат держдуми, відомий відеоблогер, в етері Еспресо. "Звісно, Путін можливо, і прийде д...

На концерті Кобзона рекордний аншлаг за останні два роки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 13 травня

понеділок, 13 травень 2024, 7:58

Відкриття нового фронту на півночі Харківщини дорого коштує державі-агресору. То і є визначальним фактором наскільки ворогу вдасться просунутись на Харків. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.05.24 орієнтовно склали: