Нардеп "Народного фронту" заявив, що у Раді є необхідні голоси за відставку Яценюка

Одночасно у Раді задаються питанням, чи є голоси на призначення нового прем'єра і складу Кабміну.

Микола Величкович. Фото:4vlada.com

У фракції "Народний фронт" розповіли, що під час зустрічі із Президентом у п'ятницю планувалося обговорення збереження коаліції. Про це 11 грудня, в ефірі "5 каналу" заявив депутат від "Народного фронту" Микола Величкович, зазначають Патріоти України.

"Ми хочемо підняти питання: як нам в інтересах України зберегти коаліцію, як працювати. Поставити гострі питання, їх закрити і працювати в інтересах України", - повідомив він.

Нардеп переконаний, що Україні не вигідний розвал коаліції: "Тому що це є нові дочасні вибори і дестабілізація".

Величкович також додав: "Ми розуміємо, що є голоси за відставку нашого уряду, але чи є голоси, щоби призначити нового голову уряду і новий уряд?" - резюмував він.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...