Нардепам стало трошечки прикро за себе: У Раді хочуть перевірити всі статки українців

Якщо відкриватись, то відкриватись усім. "Майновий стриптиз" у власному виконанні стимулює народних обранців вимагати того самого у всіх громадян.

У Раді пропонують  перевірити всі статки українців. Фото: expres.ua.

Українців змусять заповнити нульову декларацію, де буде потрібно вказати всі раніше незадекларовані доходи та витрати, а також майно, яке не є офіційно оформленим, пишуть Патріоти України з посиланням на Знай.ua.

У парламенті планується створити робочу групу з розробки проекту Закону про так звану "нульову декларацію".

Під "нульовою декларацією" слід розуміти певний механізм декларування раніше незадекларованого майна і стягнення з власника певних коштів за здійснення такої декларації.

Робоча група повинна буде узгодити законодавчу ініціативу щодо нульової декларації з законодавством у сфері притягнення до відповідальності за незаконне збагачення (стаття 368-2 КК) і виключити можливість будь-яких неузгодженостей законопроекту з антикорупційним законодавством. Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Передбачається, що в разі ухвалення Закон набуде чинності з 2018 року.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: