Нардепи звернулися до Луценка з вимогою відновити розслідування смерті Чорновола

За вбивство Чорновола ніхто не був притягнутий до відповідальності.

В'ячеслав Чорновіл. Фото:https://sveola.blogspot.com/

Більше 300 народних депутатів України підписали звернення до генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою знову розслідувати загибель В'ячеслава Чорновола і притягти винних до відповідальності. Про це на засіданні парламенту заявив депутат від "БПП" Віктор Кривенко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що "три роки тому апеляційний суд після перемоги Революції Переваги скасував закриття справи", де було написано, що це було "самогубство". За вбивство Чорновола ніхто не був притягнутий до відповідальності.

Як підкреслив Кривенко, судячи з матеріалів справи, експерти, які підписували висновок, навіть не бачили тіла лідера Народного Руху України.

"Ми вимагаємо покарання, як мінімум, виконавців і цих лжеекспертов, і визнання факту вбивства Чорновола, а не випадкового ДТП", - заявив Кривенко.

Як відомо, лідер "Народного Руху України", Герой України загинув в автокатастрофі на трасі "Бориспіль-Золотоноша" 25 березня 1999 року.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...