Народ штовхають на Майдан: Конституційний суд де-факто вже скасував люстрацію - перший заступник Міністра юстиції

"Будь-яке скасування закону про люстрацію – це контрреволюція гідності, реванш старих сил" - зазначила перша заступниця міністра юстиції Наталія Севостьянова.

Наталія Севостьянова. Фото:www.rbc.ua

Рішення Конституційного суду про скасування люстрації вже було де-факто прийнято раніше, але його не оголосили через тиск з боку громадськості. Про це в ефірі Громадського заявила перша заступниця міністра юстиції Наталія Севостьянова, інформують Патріоти України.

"Нам відомо, що рішення вже прийнято, вони хотіли його оголосити сьогодні. Все ж таки, вони не оголосили його. Це дуже тривожний сигнал. Будь-яке скасування закону про люстрацію – це контрреволюція гідності, реванш старих сил", – зазначила вона.

За словами заступниці міністра, в КСУ є конфлікт інтересів.

"Ми неодноразово зазначали, що конфлікт інтересів присутній в КСУ, тому вони не мали розглядати цього питання. Я сподіваюсь, що громадський тиск не дасть винести таке рішення", – додала вона.

Вибір зроблено: 100-річний експрезидент США розповів, за кого голосуватиме на виборах

середа, 2 жовтень 2024, 23:55

39-й президент Сполучених Штатів Америки, 100-річний Джиммі Картер заявив, що хоче дожити до президентських виборів у листопаді, щоб проголосувати за Камалу Гарріс. Про це пише NTV, передають Патріоти України. Джиммі Картера у Штатах тривалий час висмі...

Росія почала розробляти дрон, яким замінить "Орлани": Ось що відомо про новий безпілотник

середа, 2 жовтень 2024, 23:25

Російська Федерація розпочала розробляти нове покоління дронів "Орлан". Цим займається Спеціальний технологічний центр. Про це заявив генеральний конструктор СТЦ Роман Іванов російському агентству ТАСС, передають Патріоти України. За його словами, СТЦ ...