Народний депутат Сергій Лещенко заявив про готовність скласти з себе депутатські повноваження, - ЗМІ

Лещенко у день народження свого опонента нардепа Ігора Кононенко начебто заявив про готовність скласти з себе повноваження.

Сергій Лещенко заявив, що хоче піти з парламенту. Фото: newsnetwork.tv

Як повідомляє сайт "Открытая Украина", народний депутат Сергій Лещенко начебто заявив, що готовий скласти з себе повноваження у перші дні роботи нової сесії парламенту, інформують Патріоти України.

Як стрверджує це видання, таку заяву Лещенко зробив 21 серпня, у день народження нардепа Ігора Кононенко, на базі конфлікту з яким Сергій і будує свою політичну кар'єру (підкреслює "Открытая Украина").

Як стверджує видання Лещенко планує зайнятись громадською діяльністю, захистом прав ЛГБТ та боротьбою з корупцією, а у парламент начебто збирається повернутися на дострокових виборах як один з керівників партії "ДемАльянс".

Відомий журналіст прийшов у парламент як член БПП, але одразу почав критикувати її та наразі будує власний проект - "конкурент БПП". Але процедуру виключення його з фракції БПП не ініціювало, оскільки не має на то законних повноважень.

Заступник керівника фракції Ігор Кононеко каже, що Лещенко "стимулює та не дає розслаблятися, що допомагає у роботі БПП", пише "Открытая Украина".

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...